مراسم پایان دوره مدیریت اجرایی اتاق تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد

 | تاریخ ارسال: 1398/7/10 | 
مراسم اعطای مدارک دانش آموختگان دوره مدیریت اجرایی (MBA) در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران برگزار شد. در این دوره به عنوان نخستین تجربه مشترک اتاق تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه آموزش، ۱۳ تن از فعالان اقتصادی و صاحبان بنگاه‌های اقتصادی تحت آموزش قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر : دکتر سید احمد معتمدی در این مراسم  ضمن قدردانی از اتاق تهران به واسطه اهتمام ویژه به مقوله بازآموزی و برگزاری دوره‌های تخصصی برای کارآفرینان و فعالان اقتصادی، گفت: سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در عصر کنونی به قدری پر شتاب است که نیاز به بازآموزی افراد به طور جدی احساس ‌می‌شود و باید به صورت مداوم به روز بود و همگام به دنیا پیش رفت، از این رو توجه به برگزاری دوره‌های تخصصی و بازآموزی افراد ضروری است که در این مسیر اتاق بازرگانی تهران گام‌های ارزنده ای برداشته است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر  با اشاره به اینکه در حال حاضر دنیا دانشگاه‌های نسل سوم را تجربه ‌می‌کند، افزود: نسل جدید دانشگاه‌ها علاوه بر توسعه علم، به سمت کاربردی شدن نیز گام برداشته‌اند و شاخص اول این دانشگاه‌ها، میزان قراردادهای صنعتی منعقد شده از طرف این مراکز آموزشی است.
وی افزود: دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا تنها ۷ تا ۳۰ درصد از منابع مالی خود را از طرف دولت این کشور دریافت ‌می‌کنند و بخش عمده منابع این دانشگاه‌ها از محل قراردادهای صنعتی که این مراکز با بخش صنعت و اقتصاد منعقد ‌می‌کنند، به دست می‌آید.
دکتر معتمدی بر تعامل مراکز آموزشی و دانشگاه‌های کشور با دنیا تاکید کرد و گفت: توافق برجام فرصتی ایده‌آلی را برای دانشگاه‌های کشور ایجاد کرد به طوری که ارتباط و همکاری میان دانشگاه صنعتی امیرکبیر با دانشگاه‌های مطرح اروپا به صورت چشمگیری ارتقا پیدا کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور باید به منابع قوی علمی دنیا متصل شوند، افزود: از دیگر برنامه‌های راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ،ایجاد پردیس‌های مدیریت با همکاری دانشکده‌های صنایع و مدیریت و نیز با اتاق بازرگانی است.
برگزاری دوره دکترای مدیریت کسب‌وکار
دکتر مهدی مجیدپور، عضو هیات علمی دانشکده مدیریت، علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، که مدیریت علمی و برنامه‌ریزی این دوره را برعهده داشت، نیز در این مراسم، با اشاره به شروع همکاری‌های این دانشگاه با اتاق تهران از سال ۱۳۹۴ و انجام پروژه تحقیقاتی نیازسنجی آموزشی اتاق تهران، گفت: پروژه پژوهشی تدوین نقشه راه توانمندسازی تشکل‌های عضو اتاق تهران از دیگر برنامه‌های مشترکی است که از سال ۹۷ آغاز شده است.
وی همچنین در این مراسم با اشاره به اینکه طی چهار سال همکاری اتاق تهران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دو طرف در حال برداشتن گام بلند تاسیس مدرسه کسب‌و‌کار هستند، از طراحی دوره دکترای مدیریت کسب‌وکار ویژه بازرگانان و تشکل‌های عضو اتاق تهران خبر داد.
آموزش‌های تئوری و مهارتی در دستورکار اتاق تهران
رییس اتاق تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه اتاق سه وظیفه اصلی «تعامل، توانمندسازی و مطالبه‌گری» را برای خود متصور است، ادامه داد: در بخش توانمندسازی، اتاق تهران وظیفه دارد بنگاه‌های اقتصادی را را از طریق ارتقای سطح آموزش توانمندتر از گذشته کند.
مسعود خوانساری سپس سابقه دیرینه اتاق در امر آموزش اشاره کرد و گفت: اتاق تهران در سال ۱۳۵۵ قراردادی با دانشگاه‌ هاروارد منعقد کرد تا با همکاری این دانشگاه، دوره‌های آموزش مدیریت را برگزار کند.
خوانساری با تاکید بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور توسعه آموزش است، ادامه داد: بنگاه‌های اقتصادی در ایران با دو دسته چالش مواجه هستند، چالش‌های بیرونی و چالش‌های درونی. مشکلات درونی بنگاه‌ها نیز عمدتا ناشی از مشکلات مدیریتی است. متاسفانه، بنگاه‌های ایرانی به علم روز مدیریت مجهز نیستند و به دلیل برخی محدودیت‌ها نتوانسته‌اند، تکنولوژی روز را به کار بگیرند.
او گفت: اتاق تهران برای جبران این کاستی، هم آموزش در بخش تئوری که مصداق آن برگزاری این دوره مدریت اجرایی است را در دستور کار قرار داده و هم آموزش در بخش مهارتی را برنامه‌ریزی کرده است.
در این مراسم سه تن از دانش آموختگان دوره مدیریت اجرایی (MBA) به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و برگزاری این دوره را برای مدیران و کارشناسان ارشد بنگاه‌های بخش خصوصی بسیار مفید و کاربردی ارزیابی کردند. در پایان این نشست مدارک دانش‌پذیران توسط رییس اتاق تهران و رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به آنها اهدا شد.